Introductie keurmerk

In 2010 is de BPOB van start gegaan met uitwerking, ontwerp en realisatie van een keurkmerk voor de aangesloten leden.

Met het keurmerk kunnen onze leden aantonen dat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Een voorwaarde voor het dragen van het keurmerk is namelijk het bijwonen van educatieve sessies die via de BPOB worden gegeven voor de aangesloten leden. Binnenkort is bij de leden te zien of zij het keurmerk mogen voeren. Het zal dan zichtbaar zijn bij de gegevens van het aangesloten lid op deze pagina. Wilt u meer weten over het keurmerk of lidmaatschap bij de BPOB, stuur dan een e-mail naar info@bpob.nl

Ga naar de website van BPOB

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>